Siirry sisältöön

Naamiovoimaa! – Voimanaamiokurssi

Naamiovoimaa! – Voimanaamiokurssi

Mitkä asiat tuovat sinulle voimaa? Mikä voima elämässäsi karkoittaa pelot ja murheet? Mikä auttaa sinua iloitsemaan elämästä ja antaa sinulle hyvää energiaa? Tule naamiokurssille tekemään itsellesi voimanaamio, jonka voit kurssin jälkeen ripustaa seinällesi muistuttamaan sinua sisäisestä voimastasi!

Kurssilla valmistetaan voimaannuttava naamio paperiliisteröinti-tekniikalla savimuotin päälle. Naamio viimeistellään maalaamalla ja koristelemalla se kunkin haluamalla tavalla. Kurssilla on kaksi kokoontumiskertaa viikon välein: ensimmäisellä kerralla rakennetaan naamion pohja ja toisella kertaa naamio koristellaan.

Kurssihinta sisältää kaikki materiaalit ja ohjauksen.

Kurssi toteutuu syksyllä 2024.

Hinta:

Ilmoitathan peruutuksesta aina kirjallisesti sähköpostilla maria.kajanki@gmail.com.

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa ostetun kurssin voi kuitenkin lahjoittaa toiselle ihmiselle, siirtää toiseen ajankohtaan tai vaihtaa mahdollisesti toiseen kurssiin. Näissä tapauksissa on aina oltava yhteydessä Taidehuone Mariaan, jotta sopiva ratkaisu tilanteeseen voidaan löytää. 

Mikäli osallistuja peruu osallistumisen kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkua, voidaan kurssimaksu palauttaa kokonaisuudessaan. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista 14-7 vrk ennen kurssia veloitetaan 50% kurssin hinnasta. Jos kurssille tulo perutaan myöhemmin kuin 7 vrk ennen kurssia, veloitetaan asiakkaalta koko kurssin hinta.

Jos asiakas joutuu perumaan kurssille osallistumisen sairastumisen vuoksi, voi jo maksetun kurssin suorittaa toisena erikseen sovittuna ajankohtana. Koko kurssimaksun palautusta voidaan harkita, jos asiakas esittää lääkärintodistuksen hyvissä ajoin ennen kurssin aloitusta. llman ennakkoilmoitusta pois kurssilta jääneiltä peritään koko kurssin hinta.

Jos kurssi peruuntuu ennen kurssin alkua vähäisen osallistujamäärän, järjestäjän sairastumisen/ylivoimaisen esteen vuoksi, on asiakkaalla oikeus saada 100% palautus maksetusta kurssista. Jos yksi kurssikerta peruuntuu pidemmän kurssin aikana järjestäjän ylivoimaisen esteen vuoksi, järjestäjä tarjoaa uutta korvaavaa ajankohtaa.

Näissä tapauksissa kurssin järjestäjä ei ole korvausvelvollinen muista osanottajalle mahdollisesti aiheutuneista kuluista kuten esim. majoitus- tai matkakustannuksista

Oikeus muutoksiin pidätetään.

 

TAIDEHUONE MARIA

Tilhenkatu 1

MA klo 10-18

TI-PE klo 10-17

 

MARIA KAJANKI

maria.kajanki@gmail.com

040 771 4053

y-tunnus 2900610-7

Klarna logotype
Vieritä ylös