Siirry sisältöön

Taidekurssit ja -työpajat myös tilauksesta!

Taidekurssit ja -työpajat myös tilauksesta!

Kaipaako työyhteisösi tai ystäväporukkasi juuri teille räätälöityä taidetekemistä? 

Järjestän tilauksesta taidetyöpajoja ja -kursseja 3-15 henkilölle. Esimerkiksi Mielikuvia – Sielunmaisemia -työpaja sopii erinomaisesti työyhteisön Tyhy-päivään jo sellaisenaan. Liikkeeseeni mahtuu kerrallaan maksimissaan noin 10 kurssilaista, mutta voin myös tulla teidän luoksenne, jolloin osallistujamäärä voi olla hieman suurempi! 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Suunnitellaan yhdessä teille sopiva taidehetki tai pidempi kurssi!

Hinta:

Ilmoitathan peruutuksesta aina kirjallisesti sähköpostilla maria.kajanki@gmail.com.

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa ostetun kurssin voi kuitenkin lahjoittaa toiselle ihmiselle, siirtää toiseen ajankohtaan tai vaihtaa mahdollisesti toiseen kurssiin. Näissä tapauksissa on aina oltava yhteydessä Taidehuone Mariaan, jotta sopiva ratkaisu tilanteeseen voidaan löytää. 

Mikäli osallistuja peruu osallistumisen kurssille vähintään 14 vrk ennen kurssin alkua, voidaan kurssimaksu palauttaa kokonaisuudessaan. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista 14-7 vrk ennen kurssia veloitetaan 50% kurssin hinnasta. Jos kurssille tulo perutaan myöhemmin kuin 7 vrk ennen kurssia, veloitetaan asiakkaalta koko kurssin hinta.

Jos asiakas joutuu perumaan kurssille osallistumisen sairastumisen vuoksi, voi jo maksetun kurssin suorittaa toisena erikseen sovittuna ajankohtana. Koko kurssimaksun palautusta voidaan harkita, jos asiakas esittää lääkärintodistuksen hyvissä ajoin ennen kurssin aloitusta. llman ennakkoilmoitusta pois kurssilta jääneiltä peritään koko kurssin hinta.

Jos kurssi peruuntuu ennen kurssin alkua vähäisen osallistujamäärän, järjestäjän sairastumisen/ylivoimaisen esteen vuoksi, on asiakkaalla oikeus saada 100% palautus maksetusta kurssista. Jos yksi kurssikerta peruuntuu pidemmän kurssin aikana järjestäjän ylivoimaisen esteen vuoksi, järjestäjä tarjoaa uutta korvaavaa ajankohtaa.

Näissä tapauksissa kurssin järjestäjä ei ole korvausvelvollinen muista osanottajalle mahdollisesti aiheutuneista kuluista kuten esim. majoitus- tai matkakustannuksista

Oikeus muutoksiin pidätetään.

 

TAIDEHUONE MARIA

Tilhenkatu 1

MA klo 10-18

TI-PE klo 10-17

 

MARIA KAJANKI

maria.kajanki@gmail.com

040 771 4053

y-tunnus 2900610-7

Klarna logotype
Vieritä ylös