Siirry sisältöön

Kehystys

Innostava kehystämö Turun keskustassa

Taidehuone Maria on persoonallisten, kauniiden ja laadukkaiden kehystysten tekijä Turun keskustassa. Aiemmin liike tunnettiin Funkraamina, ja liike on toiminut jo vuodesta 2008. Kehystän kaikenlaiset esineet taideteoksista pelipaitoihin huolella ja ammattitaidolla. Vaikka mitä voi kehystää ja kaikki kehystystyöt ovat yhtä arvokkaita!

Ammattitaitoinen kehystämö käyttää laadukkaita, happovapaita materiaaleja, jotka takaavat taideteoksen säilymisen muuttumattomana vuosikymmenestä toiseen.

Oikea kehysvalinta saa taideteoksen hehkumaan parhaimmillaan. Vääränlainen kehys voi pahimmillaan pilata teoksen visuaalisesti ja myös olla materiaaleiltaan vahingollinen teokselle.

Tervetuloa räätälöimään kehystystyöstäsi juuri Sinun kotiisi soveltuva sisustuselementti, jossa näkyy oma persoonallisuutesi ja tyylisi!

Huom: Lasin tai akryylin alle kehystettävien töiden maksimikoko on noin 100x140 cm. Ilman lasia kehystettävien töiden maksimikoko on noin 160x160 cm.

Kehystys tarvittaessa seuraavaksi päiväksi

Joskus taulu täytyy saada pikaisesti omalle seinälle tai päivänsankarille. Tällöin tilanne vaatii nopeaa kehystämistä!

Taidehuoneella kehystysasiat hoituvat joustavasti: tarvittaessa teen kehystyksen vaikka seuraavaksi päiväksi. 

Myös taideteokset kehysten sisälle

Taidehuone Maria on paitsi kehystämö myös ateljee ja galleria. Upeiden kehystysten lisäksi myynnissä on taidetta, ja voit kurkistaa, mitä maalaustelineellä on parhaillaan syntymässä.

 

TAIDEHUONE MARIA

Puutarhakatu 9, Turku

MA klo 10-18

TI-PE klo 10-17

 

MARIA KAJANKI

maria.kajanki@gmail.com

040 771 4053

y-tunnus 2900610-7

Klarna logotype
Vieritä ylös