Siirry sisältöön

Kehystys

Innostava kehystämö Turussa

Taidehuone Maria on persoonallisten, kauniiden ja laadukkaiden kehystysten tekijä Turussa jo vuodesta 2008. Aiemmin liike tunnettiin nimellä Kehystysliike Funkraami, ja vuoden 2023 alussa liike sai nykyisen nimensä.

Kehystän kaikenlaiset esineet taideteoksista pelipaitoihin huolella ja ammattitaidolla. Vaikka mitä voi kehystää ja kaikki kehystystyöt ovat yhtä arvokkaita. Suhtaudun jokaiseen kehystystyöhön niin kuin se tulisi itselleni - pohdin sommittelua, materiaaleja ja yksityiskohtia rauhassa ja kiireettä, yrittäen saada aikaan mahdollisimman kauniin lopputuloksen.

Käytän kehystämisessä laadukkaita, happovapaita materiaaleja, jotka takaavat taideteoksen säilymisen muuttumattomana vuosikymmenestä toiseen. Valikoimassani on myös uv-suojattua ja heijastamattomuuskäsiteltyä gallerialasia, joka parhaimmillaan on lähes näkymätöntä ja tuo kaikki taideteoksesi vivahteet upeasti esiin.

Palveluihini kuuluu myös kankaiden pingottaminen kiilapuille. Leikkaan kiilapuut itse metritavarasta, joten kankaallesi saadaan juuri oikean kokoinen kiilakehys. Valikoimastani löytyy 2 cm, 2,8 cm ja 3,8 cm syviä kiilapuita.

Tervetuloa räätälöimään kehystystyöstäsi juuri Sinun kotiisi soveltuva sisustuselementti, jossa näkyy oma persoonallisuutesi ja tyylisi!

Huom: Lasin alle kehystettävien töiden maksimikoko on noin 100x140 cm. Ilman lasia kehystettävien töiden maksimikoko on noin 160x160 cm.

Kehystys tarvittaessa seuraavaksi päiväksi

Joskus taulu täytyy saada pikaisesti omalle seinälle tai päivänsankarille. Tällöin tilanne vaatii nopeaa kehystämistä!

Taidehuoneella kehystysasiat hoituvat joustavasti: tarvittaessa teen kehystyksen vaikka seuraavaksi päiväksi. 

Minulta myös taideteokset kehysten sisälle!

Taidehuone Maria on paitsi kehystämö myös ateljee ja galleria. Upeiden kehystysten lisäksi myynnissä on omia taideteoksiani, ehkä niistä jokin sopii juuri Sinun seinällesi!

 

TAIDEHUONE MARIA

Tilhenkatu 1

MA klo 10-18

TI-PE klo 10-17

 

MARIA KAJANKI

maria.kajanki@gmail.com

040 771 4053

y-tunnus 2900610-7

Klarna logotype
Vieritä ylös